Les Colonnes de Saint-Christoph...
Close
Close Kazakhstan Hotel The Connected City
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Les Colonnes de Saint-Christophe | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
1/1
Descripció
Any: 1986
Localització: Cergy-Pontoise, França
Client: Foyer du Fonctionnaire et de la Famille (FFF) and SODES Paris
Àrea total: 31,000 (m2)

Dominant la vall del riu Oise, sobre l’altiplà de “Le Puiseau”, el projecte situat a la “ville nouvelle” de Cergy-Pontoise, es genera a partir del punt més alt del terreny, la intersecció de l’eix principal del barri i una seqüència lineal de parcs, jardins i terrasses sobre el riu.

El conjunt, bàsicament compost per vivendes i en menor proporció, locals comercials, està format per dues parts morfològicament diferents. A la part sud del terreny un edifici de sis plantes en forma de crescent orientat cap a la vall; al nord, dos edificis emmarcant sendes places quadrades simètriques connectades per una plaça...

Llegir article sencer

Extres
DIBUIXOS
Descarregar imatges
Descarregar seleccionats (clicar a l'imatge)
Descarregar tots
5 MB
5 MB
7 MB
6 MB
6 MB
4 MB
6 MB
6 MB
6 MB
6 MB
6 MB
6 MB
6 MB
5 MB
4 MB
6 MB
5 MB
6 MB
5 MB
4 MB
6 MB
4 MB
6 MB
6 MB
6 MB
4 MB
4 MB
7 MB
6 MB
6 MB
6 MB

Les Colonnes de Saint-Christophe

Descripció

Extres

DIBUIXOS
Tancar