LaZona Kawasaki Plaza
Close
Close Platinum Tower Cartier Headquarters
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
LaZona Kawasaki Plaza | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
1/1
Descripció
Any: 2006
Localització: Kawasaki, Japó
Client: Mitsui
Àrea total: 172.000 (m2)

L’edifici està situat en una parcel·la de 110.000 metres quadrats junt a la estació JR Kawasaki. L’esquema basat en el concepte d’ “un poble baix un mateix sostre” s’articula en torn a una plaça semicircular, generant un nou i interessant espai públic per a la població local. L’edifici de 5 plantes  disposa d’oficines, un museu, un centre cultural, grans magatzems i 70.000 m2 addicionals d’oferta comercial, una zona de restauració, sales de cinema IMAX Digital, un supermercat en la primera planta subsòl i aparcament en el segon subsòl.

La gran plaça coberta en el centre de l’edifici, com una àgora, es...

Llegir article sencer

Descarregar imatges
Descarregar seleccionats (clicar a l'imatge)
Descarregar tots
5 MB
7 MB
6 MB
5 MB
7 MB
7 MB
7 MB

LaZona Kawasaki Plaza

Descripció

Tancar