Casa Lafon
Close
Close The Noble Qur’an Oasis City in the Space
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Casa Lafon | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
1/1
Descripció
Any: 1983
Localització: Marràqueix, Marroc
Client: Lafon
Àrea total: 200 (m2)

Aquesta residència privada, concebuda sobre un terreny d’una hectàrea cobert de palmeres, ofereix espectaculars vistes a les muntanyes de l’Atles.

La casa consta de tres volums que s’aixequen sobre una plataforma de marbre, amb una piscina a la part central. El volum principal és la casa dels propietaris, mentre que els altres dos es destinen als convidats. Aquests dos pavellons emmarquen la perspectiva de la casa principal.

La construcció es de tova, un material local extremadament resistent, utilitzat tradicionalment a la zona.

Les façanes incorporen murs lleugerament inclinats rematats amb un fris. La proporció de plens i buits es regeix per les lleis...

Llegir article sencer

Descarregar imatges
Descarregar seleccionats (clicar a l'imatge)
Descarregar tots
5 MB
4 MB
5 MB
6 MB
6 MB
6 MB
6 MB
5 MB

Casa Lafon

Descripció

Tancar