BNP Banque Paribas
Close
Close Miguel Delibes Cultural Center Bach 4 apartment building
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
BNP Banque Paribas | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
1/1
Descripció
Any: 1997
Localització: Paris, França
Client: SIMSH (Groupe Paribas)
Àrea total: 23,000 (m2)

La Place du Marché Saint-Honoré ha tingut un paper important en la historia de les places de Paris. Durant molts anys la plaça de Saint-Honoré va ser ocupada per un edifici d’aparcaments de varies plantes. Amb la intenció de renova l’espai es va demolir l’aparcament i es va construir un edifici transparent de cinc plantes per albergar oficines, tendes, un pàrking i una estació de bombers. El projecte també inclou la remodelació i pavimentació de la plaça. L’edifici comercial recupera l’eix del carrer existent per mitjà d’un atri que travessa longitudinalment l’edifici i constitueix una zona de vianants.

El nou edifici-temple...

Llegir article sencer

Descarregar imatges
Descarregar seleccionats (clicar a l'imatge)
Descarregar tots
5 MB
6 MB
5 MB
5 MB
5 MB
5 MB
5 MB
5 MB
6 MB
5 MB
6 MB
5 MB
5 MB
5 MB
5 MB
4 MB
6 MB
5 MB
5 MB
5 MB
6 MB
5 MB
5 MB
5 MB

BNP Banque Paribas

Descripció

Tancar