Atrium Saldanha
Close
Close Nou Camp Nou Olympic Swimming Pool
Atrium Saldanha | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Atrium Saldanha | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Atrium Saldanha | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Atrium Saldanha | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Atrium Saldanha | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Atrium Saldanha | Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
1/1
Descripció
Any: 1998
Localització: Lisboa, Portugal
Client: Imosal-Imobiliária de Saldanha SA.
Àrea total: 44.000 (m2)

Atrium Saldanha, projecte mixed-use a la Plaça Duque de Saldanha, ha suposat un impacte significatiu en la regeneració del districte financer de Lisboa, contribuint a més a l’activitat de la zona.

El disseny de RBTA fusiona de manera harmònica les proporcions de l’arquitectura clàssica amb nous materials high-tech. Les façanes combinen la pedra local “Estremoz”, que emfatitzen  la composició clàssica de l’edifici, amb una doble pell de vidre. La utilització de façanes envidrades accentua l’aspecte de lleugeresa i transparència del volum de l’edifici i permet la màxima penetració de llum natural, reduint així el consum d’energia. El projecte es va dissenyar...

Llegir article sencer

Descarregar imatges
Descarregar seleccionats (clicar a l'imatge)
Descarregar tots
6 MB
6 MB
4 MB
5 MB
3 MB
5 MB

Atrium Saldanha

Descripció

Tancar